פורסם ב 3 October, 2017 על ידי קריספי

בקר טעים

בקר טעים

מרכיבים:
קילו בשר בקר מספר 5 או 6
5 תפוחי אדמה
מלח גס
פלפל אנגלי
5 בצלים גדולים (אפשר גם יותר)
ראש שום שלם עם הקליפה
כף סילאן

הוראות הכנה:
מבשלים בסיר לחץ את כל הנתח של בשר הבקר. אם אין בנמצא סיר לחץ אפשר לבשל את הנתח בסיר עם מים רותחים לפרק זמן של שעה וחצי.
לאחר הבישול, מקררים את הבשר וחותכים לפרוסות - אפשר לשים גם במקרר.
מניחים בסיר רחב 5 בצלים גדולים חתוכים לרצועות עבות. מוסיפים פלפל אנגלי מלח גס מעל הבצל מסדרים את פרוסות הבקר. שמים בסיר ראש שום שלם עם הקליפה ומוסיפים חתיכות עבות של תפוחי אדמה.
מבשלים את הצלי על להבה נמוכה עם מכסה בלי מים 
במשך שעה הבשר מפריש נוזלים.
לאחר שעה, כשהבצל הופך לזהוב והתבשיל נהיה בצבע זהוב יפה, מוסיפים כף סילאן לסיר 
ומבשלים את הצלי ל-15 דקות נוספות ומכבים.

אין תגיות שנוספו.

להזמנות: 08-8555828 | 050-7727330