פורסם ב 3 October, 2017 על ידי קריספי

סופלה שוקולד

סופלה שוקולד

מצרכים:
200 גרם שברי שוקלד מריר 
 70גרם חמאה / מחמאה (לפרווה)
70 גרם אבקת סוכר
50 גרם קמח
4 ביצים 

הוראות הכנה:
מחממים תנור ל 220 מעלות.
ממיסים את השוקולד עם החמאה – שמים קערה קטנה מעל סיר עם מים רותחים על הגז מערבבים היטב עם מטרפה עד להמסה.
מוסיפים ביצים ואבקת סוכר לקערת המיקסר ומערבבים במהירות גבוהה. מוסיפים את החמאה והשוקולד ומערבבים יחד. מנמיכים למהירות בינונית ומוסיפים את הקמח. מערבבים שוב עד לקבלת תערובת אחידה.
אם רוצים הפתעה במרכז הסופלה מוסיפים לפני האפייה במרכז של כל סופלה קוביית שוקולד או. כדי לשדרג את הסופלה ניתן לפזר לפני האפייה אגוזי מלך .
משמנים קלות את תבניות האפייה וממלאים בתערובת עד לגובה 3/4 תבנית. אופים בחום של 180 מעלות למשך  8 דקות בלבד. מוציאים את הסופלה מהתנור ומחכים לצינון.
לאחר צינון, מוציאים את העוגות מתבנית האפייה ומגישים.


 

אין תגיות שנוספו.

להזמנות: 08-8555828 | 050-7727330