פורסם ב 3 October, 2017 על ידי קריספי

תבשיל עוף ופירות יבשים

תבשיל עוף ופירות יבשים


תבשיל עם תיבול מיוחד וטעים 
 
המרכיבים (ל-6 מנות):
1 כוס שזיפים מיובשים, מגולענים
1 כוס צימוקים בהירים
1 עוף בינוני, מחולק למנות
1 כוס משמשים מיובשים
4 כפות שמן
5 בצלים בינוניים, פרוסים לרצועות דקות
1 כוס מים
4 תפוחי עץ, מגולענים וחתוכים לרבעים עם מיץ לימון למניעת השחרה
למשרה:
1 כפית קינמון (או 1 מקל קינמון)
2 פרוסות דקות ג'ינג'ר (זנגביל) טרי
2 כפות דבש
2 כפות סילאן
1 כוס יין אדום יבש
מלח ופלפל, לפי הטעם
 
אופן ההכנה:
1.  למשרה: מערבבים את כל מרכיבי המשרה. מוסיפים את העוף והפירות המיובשים משרים כשעה.
2.  שמים שמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל עד להזהבה. לוקחים את העוף מהמשרה ומוסיפים לסיר. מטגנים את העוף במשך     3-4 דקות
3.  מוסיפים את תערובת המשרה לסיר, מרתיחים ויוצקים מים. מבשלים במשך 20 דקות על להבה בינונית.
4.  מוסיפים את תפוחי העץ ומבשלים יחד את המרכיבים כ-30 דקות על להבה נמוכה. בודקים ומתקנים תיבול.
 


 

אין תגיות שנוספו.

להזמנות: 08-8555828 | 050-7727330